Parket vloeren van traditioneel tot speciale patronen

Traditioneel parket, of de traditionele houten vloer, is een van de bekendste soort vloeren. Een parketvloer past in vele interieurs en er zijn vaak verschillende patronen mogelijk. Bij vloerenbedrijf Bezema heeft u de keuze uit de volgende vloeren:

Speciale patronen

Parket is uitermate schikt voor het leggen van de meest bijzondere patronen. Maak uw parketvloer volledig naar uw wens door te kiezen uit een van de 30/40 houtsoorten en de mooiste patronen. Een eigen patroon behoort ook tot onze mogelijkheden. Vertel ons uw wensen, dan bekijken wij de mogelijkheden.

Leggen van Cambala visgraat parket met band en bies | Vloerenbedrijf Bezema

Parketvloer schuren

Heeft u onlangs een huis gekocht met houten vloerdelen maar zijn deze verweerd of al een aantal jaren oud? Dan kunt u deze laten schuren zodat uw houten vloer weer als nieuw is. Uw vloer is na het schuren niet van een nieuw gelegde vloer te onderscheiden. Dus als uw bestaande vloer een opknapbeurt verdient dan is schuren snelste maar ook goedkoopste manier.
Hier leest u meer over Schuren & Renoveren

Vraag over parket?
Wij geven binnen 1 dag antwoord.
 
Leggen van Eikenhout visgraat kleine plank - Vloerenbedrijf Bezema

Tapis parket


De Tapis vloer is een van de bekendste parket vloeren. Bij deze vorm van leggen worden de plankjes op een tussenvloer (van bijvoorbeeld spaanplaat) gelijmd en genageld, als een soort tapijt (‘tapis’).

Mozaïek Parket


Mozaiekparket is een goed alternatief voor vloeren in grote openbare ruimtes, daar het een goedkoop en hoogwaardig alternatief is. Mozaïek is opgebouwd uit afzonderlijke massieve houten deeltjes.

Verouderd parket


Een steeds populairder product op het gebied van vloeren is de verouderde vloer. Deze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardig hout wat vele kwaliteitsprocessen heeft doorlopen.

Hoogkant parket


Een steeds populairder wordend product is de hoogkant houten voer.  Hoogkant bestaat uit allemaal massieve strookjes hout die op hun kant rechtstreeks op de constructievloer worden geplaatst.

Kopshouten parket


Kops houten vloeren behoren tot de aller sterkste parketvloeren en hebben door de manier van zagen een hoge weerstand tegen druk. Het is zeer geschikt voor intensief gebruik, omdat het veel harder is dan parketdelen die over de lengte gezaagd zijn.

Eigen patroon?


Traditioneel parket is uitermate schikt voor het leggen van de meest bijzondere patronen. Een eigen patroon behoord ook tot onze mogelijkheden. Vraag naar onze voorwaarden.