Traprenovatie

Stel direct uw vraag
Vul uw gegevens in en u hoort zo snel mogelijk van ons (meestal binnen een dag).
 

Een traprenovatie is vaak binnen een dag geregeld. Wij plaatsten houten overzettreden over uw bestaande trap. Deze worden per trede op maat gezaagd. Zo wordt het een strak, naadloos geheel. We kitten de randen volledig voor u af.

We renoveren niet alleen de treden maar ook de stootborden van de trap. Er wordt gekozen voor zowel houten stootborden als witte stootborden.

Traprenovatie proces bovenaanzicht | Vloerenbedrijf Bezema

Binnen 1 dag een nieuwe trap

Een trap is een eyecatcher van het huis. Een trap wordt veel gebruikt en dat is vaak te zien. Vooral in oude jaren 30 woningen heeft een trap veel te verduren gehad. Voor een duurzame oplossing kies je voor houten trapdelen. Trede voor trede wordt uw trap gerenoveerd met een op maat gezaagde houten traptrede.

Traprenovatie met witte stootborden - Vloerenbedrijf Bezema

Nabehandeling houten trap

Na het leggen behandelen wij uw trap net als een houten vloer met speciale houtolie. U kiest zelf in welke kleur. Het onderhoud van de trap is gelijk aan het onderhoud van een houten vloer. Lees hier onze tips. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij renoveren niet alleen uw trappen maar zorgen er ook voor dat uw trap mooi blijft.

Wij leveren iedere houtsoort. Om uw het beste advies te geven komen wij graag bij u thuis langs. Op deze manier analyseren wij met u de trap en uw wensen. Zo kiest u het allerbeste.