Houten vloer of parket laten schuren door een specialist

Wanneer kunt u een houten vloer schuren?

Heeft u onlangs een huis gekocht met houten vloerdelen of parket maar is deze verweerd of al een aantal jaren oud? Dan kunt u deze laten schuren zodat uw parket weer als nieuw is. Onze ervaren parketteurs herstellen de kleur en kwaliteit van uw vloer weer naar de oorspronkelijke staat. Uw parket is na het schuren niet van een nieuw gelegde vloer te onderscheiden. Dus als uw bestaande vloer een opknapbeurt verdient dan is schuren de goedkoopste en snelste manier.

Wij schuren professioneel alle houtsoorten.

Binnen één dag uw (geoliede) vloer weer als nieuw.

Inclusief nabehandeling olie.

Wij vervangen gratis uw plinten.

Na olie de vloer lakken geeft extra bescherming.

Schuren van houten vloeren - Vloerenbedrijf Bezema

Hoe gaat het schuren?

In de meeste gevallen is het schuren van een houten vloer of parket binnen 1 à 2 dagen te realiseren. Afhankelijk van de oppervlakte. Het schuren van uw parket gaat als volgt:

Met een parketschuurmachine schuren we eerst de houtdelen kaal met een grove 40 korrel. De tweede schuurgang gebeurt met een fijnere 80 korrel. Waarna we de afwerking voltooien met een nog fijnere 100 korrel. Daarna polijsten we de vloer om de laatste krassen eruit te halen. Met een kantenschuurmachine schuren we de randen die niet met de parketschuurmachine geschuurd kunnen worden. Bekijk ons YouTube kanaal voor filmpjes van het schuren.

De vloer behandelen met olie

De geschuurde vloer zetten we direct in de olie. U kunt uit tal van verschillende kleuren olie kiezen. Niet iedere kleur is geschikt voor alle houtsoorten. Wij mengen op basis van onze ervaring de olie, zodat u de kleur krijgt die u graag wilt. Als u nog niet weet welke kleur dan maken we graag eerst wat proefplankjes voor u klaar in verschillende tinten. Zo weet u zeker dat u de juiste kleur kiest. Bekijk hier de voorbeelden van houten vloeren in verschillende tinten.

Het onderhoud van een gerenoveerde houten vloer

Voor jarenlang vloerplezier is het onderhoud van uw houten vloer of parket essentieel. Daarom krijgt u van ons ook gratis een liter Natural Soap en een liter Onderhoudsolie van Woca cadeau. Lees hier alle tips voor het goed onderhouden van uw vloer.

Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgave.
Wij zijn altijd bereikbaar via telefoonnummer (06) 24 45 70 06.
Of via ons mailadres info@houten-vloeren-groningen.nl.

Schuren houten vloer en parket proces - Vloerenbedrijf Bezema

Weten wat het kost om uw vloer te laten schuren?

Vele tevreden klanten gingen u voor

Hier vind u een selectie reviews van Facebook. Meer lezen en op de hoogte gehouden worden? Volg ons dan op Facebook.