Houten vloer- en traprenovatie

Door middel van houtrenovatie is uw houten vloer, parket of trap voordelig en snel weer als nieuw.

Schuren houten vloeren

Renoveren van parket

Traprenovatie

Schuren eettafels

Tafel renovatie - hout renovatie - Vloerenbedrijf Bezema

Waarom kiezen klanten voor renovatie?

Hout is een materiaal dat duurzaam en tijdloos is. Met de juiste behandeling en onderhoud kan uw tientallen plezier hebben van uw vloer. In de jaren van gebruik heeft uw vloer of trap echter al veel doorstaan. Het mooie aan hout is dat het relatief gemakkelijk hersteld kan worden.

Door middel van renovatie en schuren wordt uw hout behandeld, verzorgd en weer naar zijn oorspronkelijke staat teruggebracht. Veel mensen kiezen voor het renoveren van hun houten vloer, parket of trap. Het kost namelijk aanzienlijk minder tijd en geld dan het volledig te vervangen.

Wat renoveren wij?

Simpelweg gezegd, alles van hout. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het leggen en renoveren van houten vloeren parket. Wij hebben tientallen jaren ervaring in verschillende houtsoorten en legtechnieken.

Naast vloeren en parket renoveren wij ook met veel liefde uw trap. Wij hebben passie voor vloeren en voor het beste eindresultaat mag uw trap niet ontbreken. Een trap is vaak het eerste wat gasten zien als ze uw huis betreden.

Lees hier meer over de traprenovaties van Bezema.

Specialist in vloer en traprenovatie

Het internet staat er vol mee. Tips om zelf uw houten vloer, parket of trap te renoveren. Voor een ervaren doe-het-zelver kan dit een optie zijn. Toch beseffen de meeste mensen zich niet wat voor een tijdrovende klus het is, als u de juiste ervaring en apparatuur niet bij de hand heeft.

De parketteurs van Vloerenbedrijf Bezema zijn vakspecialisten die een zeer korte periode de renovatie klus voor u kunnen klaren. U bent gegarandeerd van een perfect eindresultaat tegen een zeer voordelige prijs. In de meeste gevallen schuren en behandelen wij uw houten vloer binnen 24 uur.

Eindresultaat, prachtige vloer, vakwerk en voor een goeie prijs. En weinig stof en troep ook nog! Dus…… voor je vloer naar een eerlijke vakman, Wim Bezema – Stascha ter Beek

 

Ja, ook eettafels!

Een eettafel is het centrum van uw woning. Door veelvoudig gebruik is een tafel om het aantal jaar weleens toe aan een opknapbeurt. Of misschien wilt u weleens graag een nieuwe uitstraling aan uw eettafel geven. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

U vindt onze eettafelrenovaties onder ‘Ons werk‘.

Schuren van houten vloeren - Vloerenbedrijf Bezema